ORIENT EXPRESS  eshte nje kompani transporti kombetare dhe  nderkombetare e themeluar ne Maj  te vitit 2012, me kapital 100% shqiptar. Aktiviteti kryesor i kompanise eshte i fokusuar ne transportin e mallrave nga Shqiperia ne Europe dhe anasjelltas.

Organizimi i  punes sipas  standarteve europiane eshte fokusi kryesor i kompanise . Punonjesit perbejne nje faktor kyc  per arritjen e ketyre objektivave ndaj kompania eshte perpjekur gjithmone per krijimin e kushteve sa me optimale ne pune si dhe per motivimin e vazhdueshem te tyre.

Fillimisht kompania ka hartuar vizionin, misionin dhe objektivat e saj qe perbejne edhe planifikimin strategjik per te gjitha strukturat. Shpeshhere eshte me e rendesishme dhe me e veshtire ta besh nje klient besnik, sesa ta bindesh ate te bashkepunoj per here te pare.

ORIENT EXPRESS ka fituar besimin e shume kompanive te cilat prej vitesh bashkepunojne me ne. Misioni yne eshte te arrijme dhe te justifikojme suksesin ne nje kompani te standartizuar transporti.

  • Te jemi lider ne treg dhe t’i kalojme pritshmerite e bashkepuntoreve dhe te klienteve.
  • Te ofrojme nje sherbim me cilesi te larte per te gjithe  klientet.
  • Te realizojme nje performance financiare te qendrueshme dhe te frytshme.
  • Te motivojme punonjesit dhe t’i bejme ata te ndjehen krenare qe punojne me ne.

VIZIONI  YNE


Njerezit e adhurojne korrektesine  dhe cilesine e larte me te cilen ne sherbejme dhe besojne ne kompanine  tone.
Ne do te transportojme ne te gjithe boten!