Aktiviteti kryesor i kompanise eshte i fokusuar ne transportin e mallrave nga Shqiperia drejt Italise, Spanjes, Frances, Belgjikes, Hollandes, Zvicres, Gjermanise, Austrise, Slovenise, Kroacise, Malit te Zi , Maqedonise, Greqise  si edhe anasjelltas.

SHERBIMET QE OFROJME

Import – Export

Logjistike

Transport

Magazinim

  • ORIENT EXPRESS  merr persiper me siguri, sherbimin e transportit te mallrave normal, produkteve ushqimore qe kane nevoje per temperature te kontrolluar gjithashtu edhe lengjeve ushqimore me autobot.

  • ORIENT EXPRESS  kryen transporte te plota dhe te pjesshme ne vije tokesore, detare dhe ajrore.
  • ORIENT EXPRESS  kryen sherbimet doganore  te klienteve ne cdo shtet,  gjithashtu ofron dhe sherbim magazinimi ne shtetet perkatese.